Natsuki Nakamura

Natsuki Nakamura

Konstnären presenterar sig själv:

Jag bor i Japan, men redan då jag var 18 år gammal blev jag tagen av designen och stämningen i Finland. Därför besökte jag många gånger Helsingfors på egen hand. Jag har studerat interiörperspektiv på yrkesskola, men jag är självlärd när det gäller grafisk design. Erik Bruun och Raymond Savignac är de två som haft störst inflytande på mitt målande.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Natsuki Nakamura ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!