Ivan Durakov

Ivan Durakov

Konstnären presenterar sig själv:

Jag föddes och bor i Saratov i Ryssland och har studerat vid konstskolan i Bogoljubov. Numera skapar jag affischkont, gör illustrationer och talar en svag engelska 🙂 Bildkonst är mitt liv. Jag kombinerar datorgrafik, måleri, graffiti och alla sorters tokigheter.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören och grafikern Sanna Ahola ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!