Albert Pinilla

Albert Pinilla

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är en illustratör från Barcelona, etablerad mellan Barcelona och Finland. Jag har illustrerat flera böcker, både för barn och vuxna, och jag har gjort illustrationer för tidningar, reklam, skolböcker och brädspel … och jag ser alltid fram emot nya och spännande projekt!

Affischkonsten får nytt liv! Den spansk-finländska illustratören Albert Pinilla ingår i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!