Emilia Alm

Emilia Alm

Konstnären Emilia Alm presenterar sig själv:

Jag är grafisk formgivare och illustratör från Träskända, men ursprungligen från finska Lappland. Mina största intressen är djur och natur – så jag dessa två teman tycker jag speciellt mycket om att illustrera. Mina två hundar brukar ibland stå modell för mig hemma! Min stil är färgrik och modern, men även lekfull.

Affischkonsten får nytt liv! Den finländska illustratören Emilia Alm ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!