Jaco & Aline Hubregtse

Jaco & Aline Hubregtse

Konstnärsduon presenterar sig:

Sommaren 2016 flyttade vi från Nederländerna till Uleåborg med våra barn, vår hund och vårt grafiska designbolag Studio Formo för att starta ett nytt liv närmare naturen. Vi är så tacksamma för att vi fick den här möjligheten, att varje dag kunna njuta av det underbara utelivet. Vi fick mera balans i familjelivet och mera inspiration för vårt arbete.

Affischkonsten får nytt liv! Den holländska illustratörsduon Jaco & Aline Hubregtse ingår i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!