Tintin Rosvik

Tintin Rosvik

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är född 1994 och uppvuxen i Vasa. För tillfället är jag bosatt i Helsingfors där jag studerar visuell kommunikation vid Aalto-universitetet. Vid sidan om mina studier jobbar jag som frilansande grafisk designer och har samarbetat med bl.a. Förlaget och produktionsbolaget Citizen Jane Productions. Jag har även jobbat som inhoppande layoutjournalist vid Hufvudstadsbladet de senaste åren. 

Affischkonsten får nytt liv! Tintin Rosvik ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!