Tirsa Toivonen

Tirsa Toivonen

Konstnären presenterar sig själv:

Jag bor i Seinäjoki och har nyligen fått en examen i grafisk design vid Lapplands universitet. Jag inspireras av naturen och av goda historier. När jag skapar mina bilder tycker jag om att pröva mig fram och kombinera olika tekniker och material och att leka med form och färg. Ändå blir jag oftast nöjdare ju färre element som ingår i slutresultatet.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören och grafikern Tirsa Toivonen ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!