Lapland Reindeer by Jenni Hänninen

Lapland Reindeer by Jenni Hänninen

Alunperin julkaistu 2018
Lapland Reindeer by Jenni Hänninen

Finalisti julistekilpailussa MyFinlandPoster 2018!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Lappi-teemaista kuvaa tehdessäni halusin tuoda esille kuinka Lapin karu kauneus tempaa mukaansa ja saa tuntemaan itsensä vahvaksi ja vapaaksi. Mystiset revontulet, kuutamon kimallus hangella ja poroajelun hurmos vievät mukanaan sadunomaiseen maailmaan. Tyylillistä inspiraatiota sain Helge Mether-Borgströmin 50 luvulla julkaisemasta “Land of romance” -julisteesta, jossa Suomen kartan ääriviivat kehystävät kaunista järvimaisemaa. Oman Lappi-teokseni toteutukseen käytin Photoshsop-ohjelmaa.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!