Jeanice Brander

Jeanice Brander

Konstnären presenterar sig själv:

Jag heter Jeanice Brander och studerar grafisk design i Finland. Jag är född i Helsingfors, men jag tillbringade största delen av mina tonår i Spanien, så man kan säga att jag gillar att ta resa runt. För närvarande bor jag i Jakobstad i Finland där jag studerar grafisk design på Novia UAS. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv och kreativ person som har en passion för design och illustration.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Jeanice Brander ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!