Yuta Ikeya

Yuta Ikeya

Konstnären presenterar sig själv:

Jag heter Yuta Ikeya. Just nu bor jag i Japan. Jag tog mastersexamen vid KTH (Sverige) och Keio Univ. (Japan) inom maskinteknik. Jag ritar natur som jag har sett och känt, och människor som jag älskar. Inspirationer av mina andra hobbier, dvs. fotografi och streetdans, påverkar också mina illustrationer i hög grad.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Yuta Ikeya ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!